Wegwijzer-Sessie

Wezenlijke antwoorden waarmee je verder kunt

Quote in Engels: Every choice in life either moves you forward or keeps you stuck

Antwoord op al jouw vragen... te mooi om waar te zijn?

In een Wegwijzer-Sessie krijg je antwoorden op vragen waar je hoofd maar over blijft piekeren. Die antwoorden komen niet van mij, maar van het universum.

Hoe dat werkt?

Tijdens een Wegwijzer-Sessie stel ik jouw vragen aan het universum, oftewel: de Akasha-kronieken. Ik maak (met jouw toestemming) contact met jouw persoonlijke Akasha-veld. We gaan daarmee een niveau dieper dan jouw persoonlijkheid als mens - inclusief ego en dominant brein: we werken op zielsniveau.

Dat betekent dat de antwoorden in lijn zijn met jouw zielsbestemming. Een Wegwijzer-Sessie (oftewel Akasha-consult) geeft informatie over wat jouw ziel hier op aarde wil ervaren en bereiken. Je krijgt inzicht in wie je ten diepste bent, en wat je kunt doen om jouw ware zelf te verwezenlijken.

Klinkt vaag?

Grappig genoeg is een Akasha-consult juist hartstikke concreet:

  • Je krijgt duidelijke handvatten aangereikt. De antwoorden uit het Akasha-veld brengen een vraagstuk altijd terug tot de kern. Alle ruis wordt weggefilterd.
  • Afhankelijk van je vragen krijg je vaak concrete stappen of praktische acties waarmee je direct aan de slag kunt. Het is vervolgens uiteraard aan jou om de adviezen ook daadwerkelijk om te zetten in acties.
  • Een Wegwijzer-Sessie kan je helpen als je door de bomen het bos niet meer ziet of echt het gevoel hebt vast te zitten: de antwoorden wijzen je de weg. Maar die weg vervolgens lopen... dat zul je toch echt zelf moeten doen! Wil je daar graag begeleiding bij? Dan is het Transformatie-Traject misschien iets voor jou.

 

Waarschuwing

  1. In een Wegwijzer-Sessie krijg je te horen wat je moet horen. Dat is niet altijd wat je wilt horen...
  2. Ons ego en ons verstand bijten zich graag vast in dilemma's die voor ons levenspad en zielsmissie helemaal niet relevant zijn. Hier prik je met een Akasha-consult doorheen. En dat kan confronterend zijn. Uiteraard zal ik je hierbij liefdevol begeleiden tijdens de sessie.
  3. Soms wordt er iets in jou geraakt door de antwoorden die uit jouw Akasha-veld komen en triggert dat een groter proces. Ook al kan dat pijnlijk zijn, in wezen is dat een cadeautje. Het is een teken dat dingen in jou in beweging komen. Als dit gebeurt tijdens de Wegwijzer-Sessie, nemen we rustig de tijd voor jouw gevoelens (ik zal daarbij ook putten uit mijn achtergrond als transformatiecoach).


Online of live in Meppel

Een Wegwijzer-Sessie kan zowel online plaatsvinden als in mijn praktijk in Meppel. Een Wegwijzer-Sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Wegwijzer

volledige sessie

1 tot 1,5 uur

ruimte voor al jouw vragen & dilemma's

live of online

111,-

Wegwijzer

uitproberen

+ 30 minuten

Voor 1 kwestie waar je mee zit

online

59,-
Foto Marjolein
Ik heb de Akasha-readings als heel bijzonder en helend ervaren. Het was alsof er werd uitgezoomd om mezelf daarna weer helder te kunnen zien. De readings gaven mij veel inzichten en ook concrete handvatten om mee aan het werk te gaan. Zo’n reading is echt een cadeautje van wijsheid aan jezelf. Met haar rust en zuivere afstemming heeft Annelies de gave om dit supermooi te begeleiden. Ik kan het iedereen aanraden om eens bij haar te gaan doen!
Marjolein