Transformatie-Traject

Voor structurele verandering

Quote in Engels: Ruin is a gift

Doorbreek je blokkades, transformeer je leven. NU!


Zit je vast? 
Stap je steeds in dezelfde valkuilen?
Voel je diep vanbinnen: er moet écht iets veranderen?


Met een Transformatie-Traject ga jij 3 maanden serieus met jezelf aan de slag. Ik begeleid je daarbij en zorg voor mentale en praktische ondersteuning. Samen doorbreken we de blokkades die jou op dit moment tegenhouden om in beweging te komen, keuzes te maken en stappen te zetten. Of je nu worstelt met jezelf, 'je hele leven' of een specifiek onderdeel, zoals je relatie, je werk, de relatie met je ouders, vriendschappen enz.

Aan het eind van het Transformatie-Traject:

 • Weet je welke kant je op wilt met je leven / je relatie / je werk / ... (vul maar in).
 • Voel je je veilig en thuis bij jezelf. Zelfliefde is je basis - en dat geeft rust. 
 • Weet je waar je blokkades vandaan komen en wat je kunt doen om je daar niet langer door te laten verlammen.
 • Heb je (oude en nieuwe) pijn geheeld door je emoties te doorvoelen. 
 • Heb je oude patronen doorbroken, zodat je niet meer  automatisch in dezelfde valkuil stapt. 
 • Heb je belangrijke stappen gezet in de richting die jij op wilt. Je weet waar je naartoe wilt en wat je daarvoor moet doen. Je voelt dat dingen weer in beweging zijn gekomen! 
 • En het belangrijkste: je voelt vertrouwen om je levenspad - met de tools uit het Transformatie-Traject - verder te lopen!


Hoe doen we dat?

Bij het Transformatie-Traject combineer ik Wegwijzer-Sessies met Transformatie-Sessies. Tussendoor krijg je oefeningen mee voor thuis en houden we (telefonisch en/of per mail) contact over je voortgang. 

 • Een Wegwijzer-Sessie geeft jou (en mij) inzicht in je blokkade(s). We gaan voorbij alle ruis van je gedachten, verwachtingen en emoties - rechtstreeks naar de kern van het probleem. En naar de oplossing, want we krijgen hiermee ook een helder beeld van de concrete stappen die je kunt zetten op weg naar heling en transformatie. 
 • Een Transformatie-Sessie kun je zien als 'het echte werk'. In een Transformatie-Sessie ga je je pijn doorvoelen om je (oude en nieuwe) wonden te helen. Ik begeleid je in meditatie-vorm naar de oorsprong van je pijn, want daar ligt vaak de wortel van de patronen die jou tot op de dag van vandaag steeds weer in dezelfde valkuilen laten stappen.
 • Echte transformatie ontstaat niet van de ene op de andere dag. Daarvoor moet je langere tijd consequent stapjes zetten en besluiten om jezelf en je eigen heling op de eerste plaats te zetten. Je krijgt daarom van mij oefeningen voor thuis. Tussendoor houden we contact over je voortgang - zodat je kunt bespreken waar je tegenaan loopt, vragen kunt stellen... en ook een beetje als stok achter de deur ;-).


Online of live in Meppel

De sessies van het Transformatie-Traject kunnen zowel online plaatsvinden als in mijn praktijk in Meppel. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Transformatie-Traject

DEEP DIVE

Transformeer je leven in 3 maanden:

** 2 x Wegwijzer-Sessie 

*** 3 x Transformatie-Sessie
**** 4 x Check-Up-Contact voortgang

***** Inclusief persoonlijke oefeningen voor thuis

997,-

Welke methodes gebruik ik?

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en daarnaast een hoop eigen helingswerk en persoonlijke ontwikkeling gedaan. En nog steeds, want ik geloof niet in coaches die zelf 'af' of 'klaar' zijn. Naast coach blijf je immers altijd ook mens ;-) dus perfect zul je nooit worden. Wel is het zo dat met elke stap die ik zelf zet en elke blokkade die ik voor mezelf doorbreek, ik anderen - en dus jou - ook weer beter kan helpen!

De belangrijkste bouwstenen van mijn methode:

 • Transformatie-Therapie van Robert Betz 
  Dit is een Duitse opleiding: Transformations-Therapie nach Robert Betz®, die ik 2015-2016 gevolgd heb. Belangrijke elementen uit deze therapievorm zijn een holistisch mensbeeld, de omgang met emoties (en dan vooral het accepteren en doorvoelen daarvan) en werken met het innerlijk kind.  
 • Akasha Kroniek Consultant level I-IV 
  Hiervoor heb ik begin 2020 in Duitsland een intensief seminar (level I-IV) gevolgd bij de Akasha Akademie Rena Hoffmann, aangevuld met een gevorderden-seminar in 2021.
 • Yoga Teacher Training 
  In 2019-2020 heb ik bij Yoga Vidya Rotterdam de Teacher Training Course gevolgd. Dit is een pragmatische en niet-dogmatische yogavorm, met aandacht voor onder andere ademhaling, leefstijl, levenshouding, omgang met emoties en meditatie.


Andere inspiratiebronnen voor mijn werk zijn Elizabeth Gilbert (daarom ook haar quote bovenaan de pagina), Eckhart Tolle (De kracht van het nu), Robin Norwood (Als hij maar gelukkig is), Brene Brown (met al haar werk over schaamte en de kracht van kwetsbaarheid), Jon Kabat-Zinn (grondlegger van Mindfulness; MBSR & MBCT), Joe Dispenza, Hal Elrod en vele anderen.

Ik werk intuïtief en pas het traject aan op wat jij het meeste nodig hebt.